Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Keukens op maat

Keukens op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen, ideeŽn en levensstijl. U vindt ze bij Nell en Stutterheim keukenarchitectuur. De specialisten van Nell en Stutterheim ontwerpen aan de hand van uw behoeften en gewoonten keukens op maat waar u naast koken ook heerlijk in kunt genieten. De keuken is niet enkel meer een ruimte om in te koken, maar wordt steeds vaker gezien als een centrale leefruimte in het huis. Nell en Stutterheim biedt u een breed assortiment voor ideale keukens op maat.

Het merk Bulthaup is bij ons vertegenwoordigd en verkrijgbaar in diverse varianten. Van jong en modern tot tijdloos en elegant. Ieder model beschikt over een unieke architectonische vormgevingselementen. Vanzelfsprekend krijgt u een uitstekende garantie op alle onderdelen. Tevens heeft u bij onze keukens op maat de keuze uit een ruim aanbod aan woonmeubelen, accessoires en keukenapparatuur die geheel bij uw levensstijl aansluiten.

Wilt u meer weten over onze keukens op maat of wenst u een persoonlijk gesprek met ťťn van onze keukenadviseurs? Wij helpen u graag verder. Uiteraard zien wij u ook graag in onze showroom in Den Haag of Naarden verschijnen. Loop gerust even binnen. Het adres vindt hier.