Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Design keukens

Design keukens in vele variaties, uitgevoerd in natuurlijke materialen en oppervlakken met perfecte functionaliteit vindt u bij Nell en Stutterheim keukenarchitectuur. Wij zijn exclusief leverancier van het merk Bulthaup. Alle modellen keukens zijn individueel gepland en zijn van absolute topkwaliteit. Aan de basis van elk model staat een complete visie en het gebruik van natuurlijke materialen. Uiteraard zijn al onze design keukens volledig af te stemmen op uw persoonlijke levensstijl, smaak en wensen. In een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs bespreken we de mogelijkheden en ontdekken we wat bij u past.

Naast design keukens biedt Nell en Stutterheim een collectie zitmeubels en tafels aan van het merk Bulthaup. Dit meubilair is specifiek afgestemd op onze keukenmodellen en creëren meerwaarde in uw woning of leefruimte. Nell en Stutterheim adviseert u graag vrijblijvend over onze collectie design keukens. De keuken is één van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden en inrichting van de keuken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

U kunt ons assortiment aan design keukens bekijken in onze uitgebreide showrooms in Den Haag en Naarden. Wij hopen u snel in onze showroom aan de Binckhorstlaan 305 in Den Haag te verwelkomen.