Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Design keuken

Bent u op zoek naar een design keuken voor uw nieuwe of bestaande woning? Nell en Stutterheim biedt u een grote variatie aan Bulthaup keukens. Deze keukens zijn uniek vormgegeven en kunnen in het geheel worden afgestemd op uw ideeŽn, smaak en persoonlijke levensstijl. Een design keuken van Nell en Stutterheim is van topkwaliteit en opgebouwd uit een basis van natuurlijke materialen. Functionaliteit en design gaan hand in hand.

Onze adviseurs geven u graag een vrijblijvend advies over uw ideale design keuken. Wij houden daarbij onder andere rekening met de vormgeving, materialen en de functionaliteit van de design keuken en natuurlijk ook met uw budget. De Bulthaup keuken is verkrijgbaar in elke smaak, zowel modern als tijdloos. Een keuken van Bulthaup is uniek in zijn vormgeving. Deze keuken is bij Nell en Stutterheim verkrijgbaar in drie varianten met ieder zijn specifieke kenmerken. Op onze website kunt u er van alles over lezen.

Wilt u meer weten over een prachtige bulthaup design keuken van Nell en Stutterheim of zoekt u een advies op maat? Neem vandaag nog contact met ons op. U bent tevens van harte welkom in onze showroom in Den Haag of Naarden. Hier kunt alle modellen 'live' bewonderen.