Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Exclusieve keukens

De exclusieve keukens van Bulthaup zijn het pronkstuk van elke woning. Nell en Stutterheim is specialist op het gebied van exclusieve keukens. Bij ons treft u een breed assortiment aan met tal van vormgevingsmogelijkheden, inbouwapparatuur, materialen, stijlen en uitstralingen. Alle modellen zijn van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid en geheel naar uw wensen en smaak aan te passen. Door uw keuken door Nell en Stutterheim te laten realiseren bent u verzekerd van een keuken die perfect aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en uw individuele smaak.

De exclusieve keukens van Nell en Stutterheim zijn in diverse stijlen verkrijgbaar, van modern tot tijdloos. Bulthaup keukens staan bekend om hun unieke vormgeving en topkwaliteit. De exclusieve keukens van Bulthaup zijn in diverse varianten verkrijgbaar van het jong en verfrissende model b1 tot het architectonisch premium object b3 met volledig onbegrensde mogelijkheden.

Meer informatie over onze exclusieve keukens vindt u op onze websites. In onze hoofdvestiging in Den Haag kunt u onze uitgebreide collectie aan Bulthaup keukens bekijken.

Ook in Het Arsenaal van Jan de Bouvrie in Naarden treft u een ruime collectie bulthaup keukens aan. Loop gerust eens binnen, wij helpen u graag verder.