Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Bijzondere keukens

Bij Nell en Stutterheim vindt u een prachtige collectie bijzondere keukens van de allerbeste kwaliteit. Als exclusieve leverancier van Bulthaup kunnen wij de perfecte combinatie van functionaliteit en design aanbieden, vaak voor een verrassend gunstige prijs. Bovendien krijgt u bij elke keuken een uitstekende garantie. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als de keuken voor u perfect is. Immers, een tevreden klant is goud waard.

De bijzondere keukens van Bulthaup zijn verkrijgbaar in drie systemen: de b1, b2 en b3. Alle keukens zijn opgebouwd uit eerlijke en natuurlijke materialen. Elk model heeft zijn eigen karakteristieken en eigenschappen en ze zijn steeds uit te breiden met vele accessoires en moderne, luxe inbouwapparatuur.

U vindt hier diverse voorbeelden van bijzondere keukens aan in de vorm van foto's. Wanneer u interesse heeft of een persoonlijk advies wilt kunt u contact met ons opnemen en met een van onze keukenspecialisten een afspraak maken voor een persoonlijk advies via het telefoonnummer 070 - 399 23 41 of stuur een e-mail naar info@nell.nl.

U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag en Naarden.