Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Bijzondere keuken

Lijkt het u ook heerlijk om te koken of simpelweg te genieten van het samenzijn in een nieuwe bijzondere keuken? Bij Nell en Stutterheim keukenarchitectuur in Den Haag vindt u een ruime collectie prachtige en stijlvolle keukens van Bulthaup. Stuk voor stuk topkwaliteit, vervaardigd van eerlijke en natuurlijke materialen waarin design en functionaliteit perfect gecombineerd zijn. Met een keuken van Nell en Stutterheim haalt u een bijzondere keuken in huis.

In een persoonlijk adviesgesprek met een van onze keukenadviseurs leggen wij u precies uit wat de mogelijkheden zijn. Uit de grote variatie in materialen, inbouwmogelijkheden en elementen kunnen wij voor u uw persoonlijke bijzondere keuken samenstellen. Als we uw wensen en behoeften ge´nventariseerd hebben, voorzien wij u van een vrijblijvende ontwerp, zodat u de gelegenheid heeft om de opties en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Wij staan voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. De realisatie is uiterst professioneel, en elke keuken wordt geleverd met een uitgebreide garantie op alle onderdelen.

Wilt u de keuken in het echt zien? Dan heeft u daar alle gelegenheid voor. In onze showroom in Den Haag staat de bijzondere keuken uitgestald om bewonderd te worden. U bent van harte welkom.