Klik op de foto voor vestiging Naarden

Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Exclusieve keuken

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken die geheel voor u op maat gemaakt kan worden en die bij uw persoonlijke wensen en levensstijl past? Lees dan snel verder op onze website of loop gerust even binnen bij Nell en Stutterheim keukenarchitectuur in Den Haag en Naarden. Wij zijn dť speciaalzaak voor de exclusieve keuken en leveren uitsluitend de topkwaliteit keukens van Bulthaup. Deze keukens bieden een exclusief ontwerp en een zeer brede functionaliteit.

Met een exclusieve keuken van Nell en Stutterheim bent u verzekerd van een stijlvolle keuken met een schitterende vormgeving. De eerlijke en natuurlijke materialen van de exclusieve keuken vormen de basis voor uw ideale keuken. Uw ideeŽn, smaak en levensstijl worden in het ontwerp verwerkt om het geheel bij uw overige inrichting aan te laten sluiten. De specialisten van Nell en Stutterheim keukenarchitectuur kunnen u uitstekend adviseren en een vrijblijvende voorstel op maat maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de vele mogelijkheden afwegen en met elkaar vergelijken.

U kunt ons uitgebreide assortiment op uw gemak bekijken in en van onze showrooms in Naarden of Den Haag. U bent van harte welkom.