Klik op de foto voor vestiging Den Haag

Bulthaup

Door te kiezen voor een keuken van Bulthaup bent u verzekerd van topkwaliteit. De tijdloze keukens van dit topmerk worden volledig individueel gepland en zo aangepast aan uw smaak en stijl. De grote keuze aan materialen maakt dat er altijd een uitvoering is die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Nell en Stutterheim keukenarchitectuur levert de drie lijnen keukens van Bulthaup: de system b1, b2 en b3. Elk met hun karakteristieke kenmerken en met bijpassende zitmeubels en accessoires. Terecht een meerwaarde voor elke woning.

Bulthaup b1 is een pure keuken, verfijnde eenvoud gecombineerd met een perfecte afwerking. En voor een verrassend gunstige prijs. Het type b1 is vooral geschikt voor de kwaliteitsbewuste gebruiker die een keuken met pure vormgeving zoekt zonder veel extraīs. Bulthaup b2 is een uniek concept. Alle essentiŽle functies zijn ondergebracht in drie onderdelen, een keukenwerkbank met spoel en kookfunctie, een bergkast voor apparaten en een servies- en voorraadkast. De b3 is uniek in ontwerp en design en heeft onbegrensde mogelijkheden in vormgeving.

In onze showrooms in Den Haag en Naarden kunt u de keuken in alle rust uitgebreid bewonderen. Heeft u interesse in een keuken van Bulthaup of zoekt u meer informatie? Bezoek onze showroom aan de Binckhorstlaan 305 in Den Haag of bel naar tel. 070 - 399 23 41.